ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ ΕΡΓΑ

Η ΑΔΑΜΙΔΗΣ Α.Τ.Ε.Β.Ε. δραστηριοποιείται στην κατασκευή ξενοδοχειακών τουριστικών μονάδων. Ξενοδοχειακές μονάδες έχουν κατασκευαστεί στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, όπως η  κατασκευή δύο ξενοδοχειακών συγκροτημάτων στη Φούρκα Χαλκιδικής (6.000,00 m2) και στο Ποσείδι Χαλκιδικής (5.500,00 m2), τα οποία διαθέτουν βιολογικό καθαρισμό.

Στο πλαίσιο ανάπτυξης των εναλλακτικών μορφών τουρισμού και ειδικότερα του θρησκευτικού και προσκυνηματικού τουρισμού της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης η εταιρεία ΑΔΑΜΙΔΗΣ Α.Τ.Ε.Β.Ε. κατασκεύασε το Ξενοδοχείο “ΔΙΑΚΟΝΙΑ” δυναμικότητας 50 κλινών, χώρου υποδοχής, εστιατόριο, χώρο parking κ.ά, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης

Από τον Φεβρουάριο 2014 η εταιρεία ΑΔΑΜΙΔΗΣ Α.Τ.Ε.Β.Ε. έχει αναλάβει την κατασκευή ενός από τα μεγαλύτερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Βορείου Ελλάδος στο νότιο άκρο της Κασσάνδρας Χαλκιδικής. Πρόκειται για το έργο : “ Κατασκευή  Ξενοδοχειακού Συγκροτήματος Πέντε Αστέρων, δυναμικότητας 640 κλινών στην περιοχή Κάνιστρο του Δήμου Κασσάνδρας Χαλκιδικής ”.

Η εταιρεία ΑΔΑΜΙΔΗΣ Α.Τ.Ε.Β.Ε.  μετά  την υπογραφή της σύμβασης ανάθεσης  με την εταιρεία STROICENTRE REAL ESTATE CONSTRUCTION COMPANY AE, που είναι ο κύριος του έργου,  έχει ολοκληρώσει  το φέροντα οργανισμό του συνόλου του ξενοδοχειακού συγκροτήματος. Παράλληλα  η εταιρεία ΑΔΑΜΙΔΗΣ Α.Τ.Ε.Β.Ε.  προχωρά σε εργασίες για την πλήρη ολοκλήρωση του έργου.

Η συγκεκριμένη ξενοδοχειακή μονάδα στοχεύει και φιλοδοξεί να παρέχει τουριστικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών καθώς  περιλαμβάνει 640 κλίνες, μια μαρίνα 90 σκαφών αναψυχής, υδροθεραπευτικό ιαματικό κέντρο ( spa ) σε μια έκταση γης που καλύπτει 330 στρέμματα.